O NAMA

ZabavnIQ je jedini dvojezični klub za djecu sa NTC licencom u Republici Srpskoj. Nalazimo se u Banjaluci i mi smo pravo mjesto za sve roditelje koji žele da obezbjede najbolje obrazovanje za svoje dijete!

 

PU ZabavnIQ radi sa djecom od 1 do 6 godina u jasličkim i vrtićkim grupama i sa djecom do 10 godina u produženom boravku. Djeca od prvog dana usvajaju engleski kao drugi jezik i program je zasnovan na konceptu bilingvalnog učenja. U svakoj mješovitoj grupi, pored vaspitača je prisutan i profesor engleskog jezika koji ne isključuje, već naprotiv, dopunjuje maternji jezik.

 

NTC licenca garantuje da koristimo najmodernije i nakvalitetnije metode u radu. NTC sistem učenja je međunarodno priznat i konkurentni model obrazovanja koji je fokusiran na razvoj intelektualnih i drugih kapaciteta djece, a sve kroz uživanje u pažljivo osmišljenim igrama. Naša ustanova je JEDINA predškolska ustanova koja ima licencu i  zaposlenog nosioca NTC licence. NTC EDU garantuje kvalitetno sprovođenje programa i kontinualne provjere, kao i cjeloživotno obrazovanje zaposlenih u ustanovi.

 

Lokacija ZabavnIQ-a je na Obilićevu/Mejdanu, blizu OŠ P. P. Njegoš, ali i blizu rijeke Vrbas, Kastela i parkova koja nam omogućava da sa djecom svakodnevno uživamo napolju, učeći, upijajući nova znanja.

 

Igračke koje smo izabrali za naše mališane podržavaju razvoj STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) vještina i razvoj inteligencije.

 

Posjetite nas i dođite da se zajedno družimo, igramo i stvaramo uspomene.

 

Dobro došli!