NTC SISTEM UČENJA

ZabavnIQ je dvojezični klub za djecu sa NTC licencom u Banja Luci za sve roditelje koji žele da obezbede najbolje obrazovanje za svoje dete!

 

PU ZabavnIQ radi sa decom od 1 do 6 godina u jasličkim i vrtićkim grupama i sa decom do 10 godina u produženom boravku. Deca od prvog dana usvajaju strani jezik i program je zasnovan na konceptu bilingvalnog učenja. U svakoj mešovitoj grupi, pored vaspitača biće prisutan i profesor engleskog koji ne isključuje, već dopunjuje maternji jezik.

 

NTC licenca garantuje da koristimo najmodernije i nakvalitetnije metode u radu. NTC sistem učenja je međunarodno priznat i konkurentni model obrazovanja koji je fokusiran na razvoj intelektualnih i drugih kapaciteta dece, a sve kroz uživanje u pažljivo osmišljenim igrama.

 

Lokacija ZabavnIQ-a je blizu OŠ P. P. Njegoš, ali i blizu reke Vrbas, Kastela i parkova koja će nam omogućiti da sa decom svakodnevno uživamo napolju. Igračke koje smo izabrali za naše mališane podržavaju razvoj STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) veština i razvoj inteligencije.

 

Posetite nas i dođite da se zajedno družimo, smejemo i stvaramo uspomene.

 

Dobro došli!